<> Open Chat.
1
Close chat
Hej! Tak for at bes?ge os. Tryk venligst p? Start knappen for at chatte :)

Start

3 online

Artikler

Jødernes natur i Quranen

iqra.dk

Download | PDF Version | 116 Kb

kategori: Diverse

antal hits: 3094

I disse dage skynder regenterne i den islamiske verden, især den arabiske, sig med at slutte “fred” med kræftkirtlen Israel. Det ser ud til at disse regenter ikke har læst Quranen, eller rettere sagt ikke har iman på den. De tror, at de kan ændre på Allahs bestemmelser, love og ord - som fylder muslimernes hjerner og hjerter - gennem tortur, fængsel, undertrykkelse og med de fremmede vestlige ideer og systemer, som disse regenter står vagt for. De ønsker noget, og Allah (swt) ønsker noget andet. Allah (swt)siger:


De ønsker at udslukke Allahs lys med deres munde, men Allah vil fuldkommengøre Sit lys, selvom kuffar hader det”. (OQM. Al-Taubah, 9:32)

 

1. Lovovertrædelse, benægtelse af sandheden, uretskaffenhed og misgerning. 


De, som var vantro blandt Israels børn, blev forbandet af Dawuds (Davids) mund og af ‘Isa (Jesus’), Marias søns mund. Dette skete, fordi de var ulydige og havde begået overgreb. De forbød ikke hinanden det onde, som de udøvede. Ond var visseligt, hvad de plejede at gøre. Du vil se mange af dem tage de vantro til følgesvende. Ondt er visseligt, hvad deres sjæle har sendt i forvejen for sig, så at Allah vredes på dem, og i straffen skal de blive. Og havde de troet på Allah og profeten og det, som var blevet åbenbaret ham, så ville de ikke have taget dem til følgesvende, men mange af dem er lovovertrædere”. (OQM. Al-Ma’idah, 5:78-81)

 

2. De holder ikke deres aftaler.


De (jøder), som bryder pagten med Allah efter at have sluttet den, og som opløser, hvad Allah har befalet at sammenslutte, og som stifter ufred på jorden - disse er de tabene”.
(OQM. Al-Baqarah, 2:27).

 

3. Had til muslimerne.


Du vil visselig finde, at jøderne og afgudsdyrkerne af alle mennesker er voldsomst i had til dem, der har iman”. (OQM. Al-Ma’idah, 5:82).

 

10th of Muharram: A Day of Fasting 10th of Muharram: A Day of Fasting


Nyeste artikler

Du’as Vigtighed

kategori: Fiqh

antal hits: 1225

Top 2 artikler

Den Islamiske Børneopdragelse

kategori: Diverse

antal hits: 15542

Udvalgte artikler

Iman kalder til handling

kategori: Fiqh

antal hits: 5587