Seneste nyt

Shar’ah-loven for muslimernes deltagelse i det politiske liv i den vestlige verden

Politik er at varetage folks anliggender og at interessere sig for deres forhold, og udgør dermed en uadskillelig del af Islam. Opfordringen til at varetage anliggender forekommer i mange tekster, heriblandt
beretningen via Ibn ’Umar (raa) om Profeten (saaws), som sagde:
“Enhver af jer er en varetager, og enhver af jer er ansvarlig for sine undersåtter. Og amiren er en varetager, og manden er en varetager for sin familie, og kvinden er en varetager for sin ægtemands hus og børn. Enhver af jer er således en varetager, og enhver af jer er ansvarlig for sine undersåtter”. (Der er enighed om autenticiteten).

Shar’ah-loven for muslimernes deltagelse i det politiske liv i den vestlige verden

Politik er at varetage folks anliggender og at interessere sig for deres forhold, og udgør dermed en uadskillelig del af Islam. Opfordringen til at varetage anliggender forekommer i mange tekster, heriblandt beretningen via Ibn ’Umar (raa) om Profeten (saaws), som sagde:
“Enhver af jer er en varetager, og enhver af jer er ansvarlig for sine undersåtter. Og amiren er en varetager, og manden er en varetager for sin familie, og kvinden er en varetager for sin
ægtemands hus og børn. Enhver af jer er således en varetager, og enhver af jer er ansvarlig for sine undersåtter”. (Der er enighed om autenticiteten).

Size: 373 Kb

Se også

Muslimernes rolle i vesten

Hvad er vores rolle som muslimer, der lever i Vesten? Hvad er formålet med vores …